Jucarii din lemn

Jucariile din lemn au fost, sunt si vor fi intotdeauna preferatele copiilor nostri.
Asemeni copacilor ce transmit bucurie, tristete, statornicie, ele vor calauzi primii pasi in viata, vor face legatura cu natura si vor aduce zambet pe chipul lor. De la masinute din lemn la casute pentru papusi, de la jocurile de constructii la jocurile de indeman...

Jucariile din lemn au fost, sunt si vor fi intotdeauna preferatele copiilor nostri.
Asemeni copacilor ce transmit bucurie, tristete, statornicie, ele vor calauzi primii pasi in viata, vor face legatura cu natura si vor aduce zambet pe chipul lor. De la masinute din lemn la casute pentru papusi, de la jocurile de constructii la jocurile de indemanare, de la jucarii traditionale la puzzle din lemn, acestea vor bucura inca multe generatii de copii!

Mai multe

Jucarii din lemn Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

  • Automoblox Minis

    Minis sunt modelele de masinute din lemn de mici dimensiuni de la Automoblox®.  Cu Minis incepe bucuria de a se juca a copilului tau, a ta ca parinte si, de ce nu, a bunicilor. Designerul Calello, impreuna cu reputati psihologi americani, a creat aceste jucarii educative cu scopul de a dezvolta mintea copilului, astfel incat sa rezolve probleme ce solicita coordonarea vizuala, motricitatea si creativitatea.

  • Automoblox Originals

    Originals sunt modelele de masinute din lemn de dimensiuni mai mari de la Automoblox®. Diferenta fata de modelele Minis este data nu numai de dimensiunea acestora, ci si de faptul ca au conectorii interschimbabili, colorati diferit si cu forme geometrice individuale. Totodata modelele Originals sunt echipate cu pasageri ce au baza in diferite forme geometrice.