Lista produselor Automoblox

Producatorul american Automoblox® a reinventat clasica jucarie din lemn, combinand mestesugul traditional cu designul modern. Jucariile Automoblox permit copiilor, parintilor si chiar bunicilor sa creeze stiluri unice, ca si propriile personalitati.

Masinile au fost concepute pentru a incuraja copiii sa le demonteze si sa le reasambleze usor, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii.
Conectorii pieselor componente au diferite forme si culori proprii fiecarui model in parte. De asemeni, pasagerii din masini au baza in forme diferite, exersand recunoasterea formei geometrice si potrivirea in locul destinat lor. Codificarea cromatica a fiecarei masini dezvolta cunoasterea culorilor si asocierea lor. Posibilitatea de a combina piese ale diferitelor modele antreneaza capacitatile creative si perceptia vizual-spatiala, totodata incurajand jocul orientat spre scop si deschis la rezolvarea problemelor. Nu in ultimul rand, seria unica de identificare a fiecarui model (la fel ca a fiecarui autoturism real) da posibilitatea copilului sa identifice ca UNIC modelul detinut de el. Automoblox® este, cu siguranta, “generatia urmatoare” a clasicelor jucarii!

Producatorul american pune foarte mare accent pe finisajele jucariilor si calitatea materialelor din care sunt facute masinile. De aceea, frumoasele cabine ale masinutelor Automoblox® sunt fabricate din policarbonat translucid, au culori vii, atragatoare, si rezista la caderile si loviturile repetate. Fiecare componenta din lemn are trei straturi de lac netoxic rezistent la zgarieturi. Jantele sunt acoperite cu vopsele netoxice si sunt confectionate din policarbonat, la fel ca si axul rotilor, ceea ce le face rezistente la lovituri repetate. Pneurile sunt confectionate din cauciuc natural si sunt profilate in asa fel incat le imita pe cele ale masinilor adevarate.
Copiii au reactii neasteptate, mai ales cand mamica sau taticul nu sunt cu ochii pe ei. De aceea Automoblox® a creat jucariile din lemn astfel incat sa reziste la o forta de apasare de 50 kg!

Produsele Automoblox® indeplinesc toate cerintele de siguranta dupa standardele Uniunii Europene EN-71.

Mai mult

produse pe pagina

produse pe pagina